Panerad kycklingfilé

Snabbt recept - supergott och enkelt! Vi körde på detta i torsdags och åt med varggrin och glufsande aptit. Prova!

Potatisar efter hur många som ska äta - klyftas, kryddas, får lite olivolja och in i ugnen på 220 grader.
Potatisen ska bli rejält krispig enligt mig och sonen!
Ett gäng kycklingfiléer som delas på mitten så att de blir tunnare.
Rulla filéerna i mjöl, sedan uppvispat ägg och sist panko.
Stek filéerna med olja och en klick smör.
När allt är klart - servera med valfri sås - jag valde Blue Dragons "Chili and ginger" (Dundergod).
Maken och sonen tog Beasås...
SÅ GOTT!!!

Att handla:
Potatis
Kycklingfiléer
Valfri sås
Panko
Ägg
Olja

Jag gissar att kryddor, mjöl och ev. annat finns hemma!
Enjoy!


Kommentarer