Tortellini med svampcréme smaksatt med tryffel

Igår åt jag och sonen något riktigt gott. Jag hade köpt två paket med svampfylld tortellini och vi hade en burk svampcréme i kylen tillsammans med en bit parmesan. Gott blev det och fick rejält godkänt av sonen. Receptet räckte till tre portioner så det finns en matlåda i frysen också!

Vi tog följande:
2 förpackningar färsk tortellini á 250 gr styck
4-5 tsk svampcréme (höftat) (märke - Zeta)
1 rejäl klick smör
riven parmesan

Koka pastan enligt instruktioner på förpackningen
Häll av vattnet och lägg ner smörklicken och blanda försiktigt så den smälter
Klicka i svampcrémen och blanda ordentligt men försiktigt
Tänk på att svampcrémen kan fastna i enstaka tortellinisar så försök få ut det jämnt fördelat
Upp på en tallrik och riv parmesan över
Servera!

Gott, gott, gott, gott och supergott!




Kommentarer