måndag 16 april 2018

Grillad flankstek med potatissallad

Jag borde inte ge ut detta recept....... Det är så gott och så uppskattat av människor i alla åldrar så jag borde hålla på det men varför inte göra vänner glada (som t.ex. Ragge:) :) Laga, ät och njut!

Flankstek för 4 portioner och rubba med kryddor efter smak och grilla eller stek.
Ungefär 800 gram potatis
1 rödlök
Ruccola
Kapris efter smak - någon matsked.
Nobisdressing i överflöd

Nobisdressing:
1-2 ägg som kokas i två till tre minuter
1 rejäl klick dijonsenap
2 msk vitvinsvinäger
2 vitlöksklyftor
Rapsolja (mängden styrs av hur dressingen blir men ca 2-3 dl)
S&P

Koka potatis.
Blanda samtidigt ihop dressing och droppa i oljan så att den tjocknar och får dra lite.
Blanda ihop potatis, dressing och resten.


Servera och njut av en otroligt god middag.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar