söndag 4 februari 2018

Fisk med kaviar i ugn!

Denna rätt var det evigheter sedan jag lagade. Jag är inte så förtjust i fisk men denna rätt gillar jag skarpt! Testa själva!

4 portioner:
4 hela torskfiléer (eller annan vit fisk)
2 dl créme fraiche
2.3 dl vispgrädde eller matlagningsgrädde
0,5 tub mild kaviar ( OBS - smaka er fram så att inte kaviaren tar över helt)
Peppar
En skvätt pressad citron - kanske 1 tsk
En knippa dill eller ett par teskedar fryst

Sätt ugnen på 220 grader
Lägg torskfiléerna i en ugnsform
Vispa ihop resterande ingredienser till en sås och smaka av
Häll såsen på filëerna och ställ in i ugnen
In med formen och låt den stå ca 25 minuter så att fisken hinner bli klar

Servera med kokt, pressad potatis och glufsa i er den goda maten. Själv kan jag äta bara sås men fisken är ju nyttigare ;)




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar