onsdag 30 januari 2013

Enkel middag med kycklingfilé

Igår var jag sugen på kyckling så det blev ett litet enkelt hopkok av gottesaker som räckte till tre mindre portioner (två middagar och en lunch)

Vi använde:
2 kycklingfiléer
1 avocado
Några tomater i storkleken större cocktail
En bit parmesanost
Lite Balsamicosirap
Kryddor efter valfri smak

Dela kycklingfiléerna i två delar och banka ut dem lite så att de är rätt tunna. Stek i smör och lite olja tills de har fin yta och är färdiga i mitten och glöm inte att krydda dem. Skiva tomaterna och stek dem med snittytan nedåt i samma panna en stund. Halvera avocadon och krydda med grillkrydda (vårt val igår).
Lägg upp kycklingen, hyvla parmesanost över, droppa lite balsamicsirap över och servera med tomat och avocado.

Enkelt och gott!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar