Oj vad mätt man blir när man äter så god mat! Ni får ett höftat recept!
För 3 personer:
4 isterband (karlarna äter 1,5 var)
Ett gäng potatisar (typ 8 st) och salt till vattnet
3-4 dl matlagningsgrädde
2 msk maizena i utrört i lite vatten
1 kruka dill plus lite fryst dill
Lite fond
S&P
Skär potatisen i lagom tärningar och koka i saltat vatten
Börja också steka isterbanden så att de får fin stekyta
Hacka dillen
När potatisen kokat klart - häll bort vattnet och på med grädden
Red av med maizenan
Krydda med fond, S&P och häll i dillen
(P.S. det går också att göra en bechamelsås istället för gräddsås men vi tog vad vi hade hemma)
Servera med skivade rödbetor, ät och njut!!!
För 3 personer:
4 isterband (karlarna äter 1,5 var)
Ett gäng potatisar (typ 8 st) och salt till vattnet
3-4 dl matlagningsgrädde
2 msk maizena i utrört i lite vatten
1 kruka dill plus lite fryst dill
Lite fond
S&P
Skär potatisen i lagom tärningar och koka i saltat vatten
Börja också steka isterbanden så att de får fin stekyta
Hacka dillen
När potatisen kokat klart - häll bort vattnet och på med grädden
Red av med maizenan
Krydda med fond, S&P och häll i dillen
(P.S. det går också att göra en bechamelsås istället för gräddsås men vi tog vad vi hade hemma)
Servera med skivade rödbetor, ät och njut!!!
Kommentarer
Skicka en kommentar