Nu mina vänner ska jag dela med mig av något vi åt i veckan. Det var så fräscht i sommarvärmen och en hit för oss tre som åt! Inspiration hämtat på nätet men vi gjorde om lite, lite....
För ca 4 portioner:
1 fläskytterfilé
Vitlöksbröd
0,5 halvstor vattenmelon så gott som seedless
150 gram fetaost
0,75 kruka mynta
Några nävar ruccola
Peppar
Skär melonen i småbitar och blanda med smulad feta.
I med myntablad och ruccola i mindre bitar
In med vitlöksbröden i ugnen enligt anvisning
Putsa och grilla fläskytterfilén i skivor
Servera!
För ca 4 portioner:
1 fläskytterfilé
Vitlöksbröd
0,5 halvstor vattenmelon så gott som seedless
150 gram fetaost
0,75 kruka mynta
Några nävar ruccola
Peppar
Skär melonen i småbitar och blanda med smulad feta.
I med myntablad och ruccola i mindre bitar
In med vitlöksbröden i ugnen enligt anvisning
Putsa och grilla fläskytterfilén i skivor
Servera!
Kommentarer
Skicka en kommentar