Jag har fått dille när det gäller att panera ffa kycklingfiléer i panko. En fräsch grekisk sallad till det och middagen är klar. Här kommer ett höftat recept men ni kommer hänga med på pricipen :)
Du behöver:
Kycklingfiléer måttat efter hur många som ska äta
Vetemjöl med S&P
2 ägg
Panko
Smör och olja
Sallad:
Tomater
Fetaost
Kärnfria svarta oliver (kalamata)
Röd lök
Gurka
Vit balsamvinäger
Olivolja
Dela kycklingfiléerna i två delar så att du får två till tre tunnare filéer per stor filé (om du inte köpt färdigskivade filéer)
Fluffa äggen med gaffel så att gulan och vitan blandas
Skär alla delar till salladen till mindre bitar, blanda ihop och dressa med vinäger och olja och ev. lite peppar
Doppa filéerna i mjölblandningen, sedan i äggblandningen och sist i pankon
Stek filéerna i lite smör och olja
Servera omedelbums :)
Smaklig måltid!
Du behöver:
Kycklingfiléer måttat efter hur många som ska äta
Vetemjöl med S&P
2 ägg
Panko
Smör och olja
Sallad:
Tomater
Fetaost
Kärnfria svarta oliver (kalamata)
Röd lök
Gurka
Vit balsamvinäger
Olivolja
Dela kycklingfiléerna i två delar så att du får två till tre tunnare filéer per stor filé (om du inte köpt färdigskivade filéer)
Fluffa äggen med gaffel så att gulan och vitan blandas
Skär alla delar till salladen till mindre bitar, blanda ihop och dressa med vinäger och olja och ev. lite peppar
Doppa filéerna i mjölblandningen, sedan i äggblandningen och sist i pankon
Stek filéerna i lite smör och olja
Servera omedelbums :)
Smaklig måltid!
Kommentarer
Skicka en kommentar