Man öppnar kylskåpet och tittar.... Det finns ägg, vispgrädde, pepparsalami, cambozola, cocktailtomater och vi har ju salt och peppar! Voila - dagens lunch!
2 ägg
En skvätt grädde
En klick smör
3 skivor pepparsalami
En rejäl bit cambozola - riven
Några cocktailtomater
S&P
Blanda ägg, grädde och S&P. Häll smeten i en stekpanna som har fått gå lite varm och smöret smält. Sänk värmen lite. Låt omeletten puttra och lägg på tillbehören så att de får svettas lite i några minuter. Häll upp på tallrik och njut!
2 ägg
En skvätt grädde
En klick smör
3 skivor pepparsalami
En rejäl bit cambozola - riven
Några cocktailtomater
S&P
Blanda ägg, grädde och S&P. Häll smeten i en stekpanna som har fått gå lite varm och smöret smält. Sänk värmen lite. Låt omeletten puttra och lägg på tillbehören så att de får svettas lite i några minuter. Häll upp på tallrik och njut!
Kommentarer
Skicka en kommentar